Політика конфіденційності та захисту Персональних Даних

 

Ця Політика конфіденційності (надалі — «Політика») розроблена фізичною особою-підприємцем Найденко Мариною Юріївною, який діє на підставі Виписки із Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 15.01.2014 р., № 2 224 000 000 091460, (надалі — «Компанія» та/або «Адміністрація») згідно з чинним законодавством України, в тому числі, але не виключно, Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 р., для її використання в процесі здійснення підприємницької діяльності і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних (надалі — «Дані») Користувачів сайту https://www.fashion-academy.space (надалі — «Сайту»).

 

Під обробкою Даних розуміється будь-які дії з Даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання Даних Компанією.

 

Ця Політика охоплює діяльність Компанії як в мережі Інтернет, так і поза її межами, включаючи Персональні Дані, які Компанія збирає за допомогою різноманітних каналів, таких як веб-сайти, додатки, соціальні мережі, опитування тощо.

 

Повідомляємо, що на цьому веб-сайті застосовуються файли сookie. З кожним відвідуванням Сайту https://www.fashion-academy.space, Адміністрація може збирати інформацію, що стосується пристроїв, які використовують Користувачі, та мереж, до яких вони приєднуються, коли користуються суміжними сервісами. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про відвідування Користувача, в тому числі, маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи з Сайту https://www.fashion-academy.space, продукти/послуги, які Ви переглядали або шукали, помилки завантаження, довжина відвідування певних сторінок тощо. Компанія збирає таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookie.

 

Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування Сайту https://www.fashion-academy.space. На веб-сайті можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст цікавить Користувача, і запам'ятати його, якщо він знову скористається веб-сайтом. Адміністрація зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно оптимізоване надання Послуг.

 

Файли cookie, які можуть бути використані Компанією, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача. Якщо Користувач надає згоду на опрацювання персональних даних, це автоматично дозволяє Адміністрації використовувати файли cookie кожного разу, коли перший користується Сайтом https://www.fashion-academy.space/

 

1. Джерела персональних даних

 

Ця Політика стосується Персональних Даних, які Компанія отримує від Користувача або про нього з наступних джерел:

  • Сайт https://www.fashion-academy.space, яким управляє Компанія під власними доменами/адресами URL та сторінки, які Компанія запускає в соціальних мережах, таких як Facebook, Instagram, YouTube тощо;

  • електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення;

  • електронні реєстраційні форми або аналогічні форми, які Компанія збирає за допомогою електронної пошти, або безпосереднього користування Сайтом https://www.fashion-academy.space;

  • соціальні мережі (наприклад, Facebook, Instagram, YouTube, Google тощо), маркетингові дослідження (якщо зворотний зв'язок не надається на анонімній основі), сторонні агрегатори даних.

 

2. Збір та використання Персональних Даних

 

Компанія збирає та використовує наступні Персональні дані та інформацію:

  • особиста контактна інформація, яку Користувач надає Компанії, що дозволяє зв'язатися з таким Користувачем, таку як ім'я, поштова адреса, адреса електронної пошти, дані соціальної мережі або номер телефону;

  • дані для входу в обліковий запис Користувача, в тому числі, номер телефону, адреса електронної пошти, логін та пароль, інші Дані, необхідні для здійснення обслуговування Користувачів Сайту, комунікації з Користувачами в тому числі, коли Користувач звертається в службу підтримки Сайту;

  • демографічна інформація, яка описує демографічні та поведінкові характеристики Користувача. Наприклад, його дата народження, вік чи віковий діапазон, стать, географічне розташування;

  • інформація з комп'ютера/мобільного пристрою про комп'ютерну систему або інший технологічний пристрій, який використовує Користувач для доступу до Сайту або додатків, наприклад, IP адреса, яка використовується для підключення комп'ютера або пристрою до Інтернету, тип операційної системи, тип та версія веб-браузера. Якщо Користувач отримує доступ до Сайту через мобільний пристрій, наприклад, смартфон, зібрана інформація також включатиме, у випадках, коли це дозволено, унікальний ідентифікатор пристрою Користувача, ідентифікатор реклами, географічне розташування та інші подібні дані мобільних пристроїв;

  • будь-яка інформація, якою Користувач добровільно ділиться з Компанією про свій досвід використання послуг та інших продуктів, залишаючи відгуки, коментарі, звернення в службу підтримки клієнтів, скарги, претензії та інші звернення;

  • будь-яка інформація із соціальних мереж, якою Користувач ділиться публічно в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною профілю Користувача в соціальній мережі (наприклад, у Facebook, Instagram, YouTube). Щоб відмовитися від надання такої інформації в соціальній мережі, Користувачеві необхідно відвідати веб-сайт відповідної соціальної мережі;

  • платіжна інформація, яка необхідна Адміністрації для виконання замовлень, або яку Користувач використовує для того, щоб здійснити замовлення (покупку) на Сайті, наприклад, дані про дебетову або кредитну картку (ім'я власника, номер картки, строк дії тощо) або інші форми оплати (якщо такі доступні). У будь-якому випадку Адміністрація обробляє платіжну та фінансову інформацію відповідного до чинного законодавства, правил і стандартів безпеки;

  • інформація, яку Користувачі надають Компанії при укладенні договорів про надання послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на Сайті та/або укладаючи договори про надання додаткових послуг на Сайті.

 

3. Цілі збору, використання та обробки Персональних Даних

 

Компанія використовує та здійснює обробку Даних, в наступних цілях:

  • адміністрування Сайту, забезпечення його оновлення і технічної підтримки Послуг;

  • створення облікового запису Користувача, його реєстрації та ідентифікації;

  • для зв'язку з Користувачами з метою надання послуг, обробки платежів, проведення розрахункових операцій, створення і реалізації програм захисту Користувачів, відправки розсилок поштою, електронною поштою, в тому числі з метою відправки комерційних пропозицій, повідомлень про акції та інших новин Компанії;

  • оцінки та аналізу ринку, продуктів, послуг та сервісів, які надаються Компанією, а також задля покращення якості таких послуг та сервісів, формування рейтингів, аналізу активності Користувачів, здійснення пошуку по ключовим словам, управління трафіком на Сайті, аналізу і прогнозування уподобань, інтересів Користувачів;

  • безпосереднього надання Послуг, які замовляє Користувач;

  • відправка повідомлень по електронній пошті, які Користувачі можуть запросити;

  • розгляд запитів і скарг, залишених Користувачами з приводу використання Сайту;

  • забезпечення безпеки Сайту і запобігання шахрайству;

  • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг та забезпечення реалізації цивільно-правових, господарських та податкових відносин.

 

Крім того, Компанія використовує персональні дані Користувачів в маркетингових цілях відповідно до законодавства України. При використанні Ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

 

4. Захист Персональних Даних

 

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних, операційних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки інформації та Даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

 

Компанія не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до Сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, в тому числі, даних авторизації на Сайті Компанії, в прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях.

 

Користувач визнає, що у випадку його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх Даних і даних по авторизації (пароль, логін) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і Даних Користувача. Компанія не несе відповідальності за збитки, завдані таким Доступом.

 

5. Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно Персональних Даних

 

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці.

 

Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи Користувача, а тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Компанії.

 

6. Права та обов'язки Користувачів

 

6.1. Користувач має право, зокрема, але не виключно:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету та порядок їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних;

  • на доступ до своїх персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних.

 

6.2. Користувач зобов'язаний, зокрема, але не обмежуючись:

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;

  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;

  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;

  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.

 

Якщо Користувач реєструється на Сайті Компанії, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях від імені та в інтересах третіх осіб, то надаючи дану згоду Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі — щодо надання від їх імені згоди на обробку Персональних Даних на викладених вище умовах, як їх представник.

 

7. Термін зберігання Персональних Даних

 

Згода Користувача на опрацювання персональних даних діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання персональних даних не обмежений. Персональні Дані Користувачів обробляються у строк, не більший, ніж це необхідно відповідно до їх законного призначення та цілей, визначених цією Політикою.

 

Інформація, що розміщена на веб-ресурсах Адміністрації, охороняється діючим законодавством України, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

 

8. Зміни в Політиці Конфіденційності та захисту Персональних Даних

 

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення Користувачів про таке можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства. Якщо Компанія змінить спосіб обробки Персональних Даних Користувачів, вона оновить цю Політику. Адміністрація також залишає за собою право в будь-який час вносити зміни до підходів Компанії щодо обробки Даних та до цієї Політики.

 

У випадку, якщо які-небуть положення цієї Політики, пункти або їх частини, визнаються такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, це не впиває на інші положення даної Політки, вони залишаються повністю чинні і продовжують діяти в повній мірі і являються дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дії Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

 

Термінологія, яка використана в цій Політиці, має таке ж значення, як і в Публічному договорі (оферті) про надання інформаційно-консультаційних послуг, якщо не зазначено інше.

 

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту naydenkoacademy@gmail.com

 

9. Згода Користувача

 

Реєструючись на Сайті https://www.fashion-academy.space, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях, Користувач підтверджує те, що ознайомлений та погоджується з умовами цієї Політики, зокрема, із метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, а також правами, наданими Користувачам (суб'єктам персональних даних) згідно з чинним законодавством України, та використання персональних даних Компанією, шляхом надання згоди — активував кнопку «Зареєструватися» через форму сайту (галочка) та/або проставлення галочки у графі «Погоджуюсь з Політикою конфіденційності».

 

Користувач не має право використовувати Сайт https://www.fashion-academy.space, якщо він не погоджується з умовами даної Політики.

 

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка була надана Компанії Користувачем, відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних, які обробляються Компанією, Користувачу необхідно надіслати заяву на електронну адресу: naydenkoacademy@gmail.com.

 

Разом з тим, робота деяких можливостей сайту, для яких необхідна наявність персональних даних Користувача, може бути припинена з моменту їх видалення.